Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Маяк мужності та стійкості Київ визнаний почесним найкращим містом світу 2023 року

Маяк мужності та стійкості Київ визнаний почесним найкращим містом світу 2023 року

Столиця України була визнана найкращим містом світу 2023 року, за версією агентства Resonance, отримавши звання "Почесне найкраще місто світу 2023 року". Експерти називають Київ "маяком мужності та стійкості, який веде непокірну націю проти кривавого агресора".

Як зазначається на сторінці рейтингу, останнім часом у місті з’явилося багато нового житла, великих торгових центрів, які надають безліч можливостей для розваг, і "жодні геополітичні кризи, суперечливі вибори або нависла загроза російського вторгнення не стали на шляху нових інвестицій".

"Київ – багатолике місто. Дніпро, одна з найбільших річок Європи, ділить столицю України на два різні світи: правий берег — з його історичним центром, адміністративними будівлями, кафе та ресторанами — і житловий лівий берег", — йдеться у матеріалі.

This is a modal window.

No compatible source was found for this media.

Одним із символів Києва автори рейтингу називають Києво-Печерську лавру — найкрасивіший комплекс церковних будівель на пагорбі, заснований як печерний монастир у XI столітті. При цьому в матеріалі робиться акцент на те, що комплекс старший за Москву. Столиця росії, до речі, у рейтинг зовсім не потрапила, а Мінськ посів 86 місце.

Водночас Resonance також оприлюднив традиційний рейтинг — 100 найкращих міст світу 2023 року для життя, роботи, інвестицій і подорожей. Перша десятка міст там виглядає так:

  1. Лондон;
  2. Париж;
  3. Нью-Йорк;
  4. Токіо;
  5. Дубай;
  6. Барселона;
  7. Рим;
  8. Мадрид;
  9. Сінгапур;
  10. Амстердам.

 

На визнання Києва найкращим містом світу, за версією Resonance, вже встиг відреагувати його мер Віталій Кличко. Він зазначив, що "Київ сьогодні — це серце Європи, яке продовжує битися за життя, за розвиток, за красу міста та комфорт його мешканців".

Нагадаємо, що 2022 року Україна та її громадяни часто посідали перші місця у різних рейтингах. Так, наприклад, президент Зеленський та дух України перемогли у номінації людей року, за версією журналу Time.

04 января 2023 г.

создание сайта Max Kulikoff