Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

"Море, сонце, Італія …"

"Море, сонце, Італія …"

"Море, сонце, Італія …"

Егер – Будапешт – курорт Лідо ді Езоло – Венеція

Морський відпочинок на одному з найкращих курортів Італії – Лідо ді Єзоло!!!

Курорт Лідо-ді-Єзоло розташований на півночі Апеннінського півострова, біля самого берега Адріатичного моря. Завдяки тому, що він оточений Альпами, тут ніколи не буває штормів і вітрів, влітку море прогрівається до +25°C. Тут панує спокійна домашня атмосфера, наскрізь просочена духом італійській провінції.

Також відвідаєм міста згідно програми:

Будапешт

7 красивих мостів об'єднують Будду та Пешт. У столиці відкрито десятки художніх, історичних, етнографічних музеїв, виставкових залів і картинних галерей! Символом міста вважається побудована на початку ХХ ст. прекрасна будівля Парламенту.

Мілан

Найбільше місто півночі Італії та її головний фінансово-економічний центр. При цьому він вважається одним з провідних світових центрів науки, технології, моди і дизайну. Під час Другої світової війни місто частково було зруйноване, після чого, на третину було відбудоване заново, і тепер дивним чином поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні ділові квартали.

Венеція

Венеція - єдине місто в світі, що повністю збудоване на воді. Воно підкорює своєю красою з першого погляду. Величні і прекрасні палаци утворюють неповторний архітектурний ансамбль. І майже скрізь чути плескіт води, яка, омиваючи будівлі, нагадує вам, що ви гуляєте вуличками найромантичнішого міста в світі!

Відень

Місто розкішних палаців і величних площ, мальовничих вулиць і численних скверів. Столиця на Дунаї є сумішшю старовини та сучасності, високого мистецтва і творчості! Це місто художників і цінителів мистецтва. Відень справедливо вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою...

на тур діє акція "Подорожуємо разом"

При ранньому бронюванні ціна від 199 є !!!

Хочеш дізнатися більше?

  Детальніше  

08 мая 2014 г.

создание сайта Max Kulikoff