Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Римська Рив’єра

Римська Рив’єра

"Римська рив'єра"

Будапешт – Відень – Курорт Формія (4 дні) – Рим – Ватикан – Неаполь – Помпеї – Сорренто – Венеція - курорт Лідо ді Езоло (1 день) - Егер

Море екскурсій + 5 днів відпочинку на морі!

В турі ми відвідаємо:

 

Курорт Формія

Всесвітньо відомий курорт і колись резиденція неаполітанських королів, які, до речі, в свій час обожнювали тутешні пляжі за їх неприступність, завжди спокійне море і прекрасні пейзажі. Крім них це місце колись  полюбляв ще й Гомер, а пізніше тут шукав натхнення сам Гете.

 
 

Рим

Одне з найбільших міст Європи, політичний, економічний та культурний  центр не лише Італії, але і всього Європейського простору. Ну а з точки зору будь-якого туриста це місто, що поєднує в собі безцінні історичні пам'ятки архітектури та шедеври сучасності.

 
 

Венеція

Венеція - єдине місто в світі, що повністю збудоване на воді. Воно підкорює своєю красою з першого погляду. Величні і прекрасні палаци утворюють неповторний архітектурний ансамбль. І майже скрізь чути плескіт води, яка, омиваючи будівлі, нагадує вам, що ви гуляєте вуличками найромантичнішого міста в світі!

 
 

Неаполь

Неаполітанці вважають себе окремою етнічною групою, і не без підстав, оскільки ця «особливість» спостерігається і в мові, і в культурі, і в традиціях, і навіть у кулінарії. Саме Неаполь (Napoli) вважається батьківщиною піци (найстаріша піцерія країни знаходиться саме тут) і неаполітанського романсу, гітари та мандоліни, костюмованих маскарадів і цілого ряду художніх шкіл. А також - батьківщиною організованої злочинності і місцем першого антифашистського повстання.

 
 

Сорренто

Перлиною Сорренто є її неповторні пейзажі, море, рослинність і цілюще повітря. Курорт ідеально підходить для тих, хто хоче поєднати розваги та пляж з цікавою екскурсійною програмою. Тут треба байдикувати, насолоджуватися життям на повну! Обов'язково скуштуйте там пасту з морепродуктами! До речі, символом Сорренто є лимон. Причому, варто відзначити, що соррентійські лимони набагато більші за тих, що є у нас, і, безумовно, смачніші та корисніші. Цитрусові в Сорренто ростуть скрізь, і від цього тутешні місця наповнені неповторним ароматом свіжості!

 
 

Помпеї

Безкраї пейзажі, щедрі, родючі грунти та руїни древнього міста, які подарував нам Везувій. Саме вулкан Везувій став винуватцем занепаду перлини неаполітанського заливу - міста Помпеї. Являючись важливим торговим об'єктом для Риму Помпеї змогли завоювати домінуючу позицію, завдяки  виробництву вина та оливкової олії. Значний економічний ріст міста дав можливість почати будівництво визначних будівель, таких як Амфітеатр та Одеон. Під лавою могутнього Везувію було знайдено велику кількість фресок, мозаїк, скульптур та інших безцінних пам'яток, що свідчили про високий рівень культури Помпеїв. 

 
 

острів Мурано

Один з найбільших  та найцікавіших  островів Венеціанської лагуни. На його територію в 1291 році і були винесені всі склодувні фабрики, і з тих пір венеціанське скло стало відомо по всій Європі. Знамените муранське скло - це блиск , слава ,гордість і водночас нерозгадана  таємниця  Венеції ...

 
 

Хочеш дізнатися більше?

 
  Детальніше  

19 мая 2014 г.

создание сайта Max Kulikoff