Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Розкіш Лазурного берегу

Хочете знати з яких кольорів складається Лазурний берег? – блакить неба та моря, білі камені і теракотові будинки. А які запахи там живуть? – лаванди, оливкової олії, вина. А яка музика там звучить? – чарівні звуки коників стрибунців, шум ринків та спів Містраля.

 
«Єдиний спосіб подорожі в часі – життя»

Немає такої людини, яка б не знайшла тут щось для себе: сонячні пляжі, неповторні пейзажі чи затишок пішохідних кварталів старовинних міст. Лазурний берег – це приморські бульвари з пальмами, розкішні готелі, шикарні яхти та вілли.

«Якби не було подорожуючих – не було б і доріг»

Монако, ця найменша в світі конституційна монархія, унікальна своєю атмосферою, яка поєдналася з розкішшю та елегантністю. Це країна мрії, спогад про перебування в якій, залишиться з Вами на все життя.

«Подорож – омолоджує»

Сен-Поль-де-Ванс древній прикордонний пост з Савойським князівством, один із наймальовничіших куточків Лазурного берега. Оточене фортечною стіною XVI століття місто, яке живе своїм несхожим на інші міста життям. Середньовічні вулички, з одностороннім рухом немов тягнуться до неба, утворюючи своєрідний шлях паломництва по численних художніх галереях міста. Модільяні, Пікассо, Сутін, Матісс, Кокто, Колетт, Сартр, Ів Монтан і Гарбо, Софі Лорен та Ален Делон жили у цій мальовничій фортеці.

Канниодне із міст курортів Лазурного берега Франції. Славиться воно не тільки кінофестивалями світового масштабу, але і численними пам'ятками, яким є чим здивувати навіть людей з вищого світу. Розкішні будівлі, площі, набережні, неповторні морські пейзажі, атмосфера багатства та розкоші, повсюди відчувається в цьому чарівному містечку.

 

Антибмісто, що зуміло зберегти те, що відрізняє його від будь-якого іншого міста Французької Рив'єри – свою атмосферу затишку та душевності.

Будапешт – Ніцца – Канни -  Сан Поль де Ванс – Монако – мис Антиби –
Сан Ремо – Венеція

Три дні відпочинку на Середземному морі в Ніцці
+ день на морі Адріатичної Рив’єри Італії !!!

Вартість програми: 365 € + 350 грн.

Акція!!! – 50% на другу путівку!!!

Акційна вартість: 183 € + 350 грн.

16 июля 2013 г.

создание сайта Max Kulikoff