Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Віртуальний тур на Говерлу. Яндекс опублікував інтерактивні мапи Карпат

Прогулятися найкрутішими місцями Карпат тепер можна не виходячи з дому. 

Синевир
Озеро Синевир. Розташоване на висоті 989 метрів на рівнем моря.

На Яндекс.Картах з'явилися панорами Говерли, а також курортів Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Тепер можна прогулятися вуличками Трускавця, Моршина та Яремчі, побувати біля озера Синевир і помилуватися вершинами Карпат не виходячи з дому.

Наприклад, у Трускавці можна побувати біля бювету з цілющою водою "Нафтуся" або у церкві Святого Миколая, в Моршині — побродити парком санаторію "Мармуровий палац", а в Яремчі — відвідати сувенірний ринок або помилуватися річкою Прут.

Крім того, як повідомляє пре-служба компанії, за допомогою панорам можна обійти гірське озеро Синевир або зійти на найвищу в Україні гору Говерлу. Віртуальний маршрут протяжністю 4 кілометри починається в лісі біля підніжжя гори і закінчується на її вершині.

Зйомки панорам Карпат і Прикарпаття проходили в липні 2015 року. Загалом було зроблено понад 8 000 фотографій, з яких вийшло понад 2 000 кругових панорам.

Вони охоплюють понад 70 кілометрів доріг і стежок. Міські вулиці фотографували з автомобіля, а природні пам'ятки знімали, пересуваючись пішки.

 

25 сентября 2015 г.

создание сайта Max Kulikoff