Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Інформаційне повідомлення TEZ TOUR з приводу введення воєнного стану в окремих областях України

Доброго дня, шановні колеги!
 
26 листопада 2018 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні"».
 
Воєнний стан вводиться з 28.11.2018 по 28.12.2018р. в областях, що розташовані на кордоні з Російською Федерацією, Молдовою, а також на узбережжі Чорного та Азовського морів. Зокрема, дія документу розповсюджується на Вінницьку, Луганську, Миколаївську, Одеську, Сумську, Харківську, Чернігівську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області та внутрішні води України Азово-Керченської акваторії.
 
Затверджений документ не накладає обмежень на комерційну діяльность та свободу пересування по всій території України. Відповідно, авіаційне сполучення до та з України здійснюється в штатному режимі та без жодних обмежень.
 
Міжнародні аеропорти та державні установи працюють у штатному режимі, рейси виконуються за розкладом. Зміни в роботі аеропортів у зв'язку з воєнним станом не передбачені. Воєний стан ніяк не вплине на процес перетину кордону.
 
Воєнний стан не є форс-мажором, при його введені туроператори продовжують нести відповідальность перед туристами та виконувати зобов’язання за умовами договора на надання туристичних послуг.
 
TEZ TOUR - клієнтоорієнтована компанія та завжди йде на зустріч своим партнерам ТА і туристам. У разі ануляції турів наші співробітники намагатимуться вирішувати питання, мінімізуючи витрати. TEZ TOUR і далі буде продовжувати політику клієнтоорієнтованості та всіляко сприяти вирішенню питань.
 
Наразі звернень від туристів з відмовами від поїздок немає.
 
З надходженням нової інформації ми негайно Вас проінформуємо.
 
З повагою, TEZ TOUR
27 ноября 2018 г.
создание сайта Max Kulikoff