Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

До забутих в аеропорту українців прибула допомога з "великої землі"

В аеропорт в місті Монастір приїхали українські дипломати в Тунісі. Вони будуть координувати відправку громадян України додому. Про це повідомляє українське посольство в Тунісі.

 

"Перший літак з 172 пасажирами на борту вилетів з Тунісу в 13:20 за київським часом, його прибуття в а/п Жуляни планується орієнтовно в 17:00. Всього 2-3 липня планується здійснити п'ять рейсів", - повідомляють у посольстві.

У відомстві запевняють, що в результаті домовленостей з туристичними агентствами вдалося досягти того, що ніхто з українських туристів на вулиці не ночував.

Також туроператор "Оазис" запевнив Посольство, що туристам, які продовжили проживання в готелі за свій рахунок, у разі звернення в компанію і пред'явлення відповідних рахунків з готелів, будуть компенсовані витрачені кошти. Туристична компанія висловила готовність розглянути всі інші претензії українських туристів щодо якості наданих або не наданих послуг згідно з договорами.

У відомстві зазначають, що українські дипломати будуть перебувати в місті Монастір до того часу, поки останній з 860 туристів не полетить в Україну.

Одночасно в туристичної компанії "Браво" заявили, що рейси не здійснювалися вчасно-а невиконаних фінансових зобов'язань туроператором "Оазис" перед авіакомпанією.

"Ми були змушені вносити зміни у розклад польотів. Дані зміни негативно позначилися на операційну діяльність авіакомпанії в цілому, що призвело до затримок низки авіарейсів. Повідомляємо, що рейси, які були заплановані на 30.06 і 01.07 виконані в повному обсязі", - заявляють у компанії.

 
Автор матеріалу: 
Кристина Бурдюгова
02 июля 2018 г.
создание сайта Max Kulikoff