Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Країни Європи оновлюють правила в’їзду: Нідерланди, Швейцарія, Австрія

Країни Європи оновлюють правила в’їзду: Нідерланди, Швейцарія, Австрія

Так, влада Нідерландів вводить локдаун по всій країні. Він діятиме до 14 січня 2022 року.
Як заявив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, рішення ухвалене через нову, п’яту хвилю коронавірусу, пов’язану з поширенням штаму «омікрон». У країні до 14 січня 2022 року будуть закриті бари, ресторани та магазини, крім торгуючих товарами першої необхідності, а також музеї, театри та різдвяні ярмарки.

Влада Швейцарії правила в’їзду в країну трохи полегшила, а доступ до громадських місць, навпаки, став складнішим. Відвідувати країну, як і раніше, можуть вакциновані мандрівники, але з 20 грудня їм дали право вибирати, який тест здавати — ПЛР за 72 години до поїздки або експрес-тест на антиген з терміном дії 24 години. Крім того, вакцинованим та перехворілим більше не потрібно проходити повторний тест протягом чотирьох-семи днів після в’їзду.

Тим часом заселитися в готелі, сходити до ресторану, кафе та інших громадських місць з 20 грудня зможуть лише щеплені туристи або ті, хто вже перехворів на COVID-19. Раніше була можливість потрапити туди із ПЛР-тестом. Хоча для мандрівників це не проблема, тому що в країну все одно не в’їдеш без сертифікату вакцинації або довідки про перенесене захворювання.

В Австрії  з 20 грудня в країні скасовується локдаун, відкриваються кафе та ресторани, а ось правила в’їзду стануть жорсткішими: запроваджується обов’язковий ПЛР-тест після прибуття. Від нього звільняються ті мандрівники, які отримали бустерний укол. При цьому тести на антитіла не приймаються. Нещеплені та неперехворілі йдуть на 10-денний карантин. Його можна завершити раніше, здавши ПЛР-тест на четвертий день.

Уряд Данії планує нові заходи щодо стримування коронавірусу, зокрема обмеження місткості магазинів і ресторанів. Також пропонується закрити зоопарки, тематичні парки, театри та кінотеатри.

20 декабря 2021 г.

создание сайта Max Kulikoff