Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Діючі правила в їзду до Грузії для українських туристів

Діючі правила в їзду до Грузії для українських туристів
З вакциною (без карантину), з 1 лютого будь-які особи (незалежно від громадянства), які пройшли два етапи вакцинації будь-якою вакциною (Супутник V, Pfizer, китайські або інші) можуть в'їхати до Грузії. На прикордонному контролі необхідно пред'явити оригінал документа (сертифікат) про вакцинацію.
З негативним ПЛР-тестом (без карантину), зробленим не пізніше 72 годин до перетину кордону. Результати тесту необхідно мати на англійській мові (особливо, якщо ви летите в Грузії транзитом).
При перетині кордону з ПЛР тестом або вакциною необхідно заповнити електронний дозвіл на в'їзд. Це обов'язково! В іншому випадку туристи можуть бути поміщені в карантин на 12 днів при в'їзді в країну (https://registration.gov.ge/.../8_protocol_for.../tk6157/)
Негативний тест потрібен неповнолітнім дітям, незалежно від віку
Через 72 години після прильоту (перетину кордону) необхідно зробити ще один ПЛР тест на території Грузії за власний рахунок, який коштує від 40 до 50 USD (це залежить від лабораторії і від курсу долара). Після здачі повторного тесту туристи можуть спокійно пересуватися і подорожувати по країні не чекаючи результатів.
Зберігати результати тесту до виїзду з країни обов'язково. У разі, якщо результату тесту на кордоні при вильоті не буде, штраф - 650 доларів.
Не потрібно робити повторний тест якщо він знаходиться на території Грузії менше, ніж 72 години після перетину паспортного контролю Грузії.
Список організацій з адресами де можна здати тест: https://stopcov.ge/StopCOV_laboratories.xlsx
25 марта 2021 г.
создание сайта Max Kulikoff