Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Сiao, Італія! Українським туристам заборонили в’їзд до Республіки

Сiao, Італія! Українським туристам заборонили в’їзд до Республіки

Виняток становлять громадяни України – власники посвідки на проживання в Італії, або ті громадяни, хто в’їжджає в Італію з підтверджених мотивів роботи, навчання, лікування або абсолютної необхідності. Заборона діятиме до до 31 січня 2022 року.

Як повідомляють у МЗС, режим тимчасового в’їзду до країни заборонено. 

Відповідно до оновлених  правил перетину кордону з Італійською Республікою, у зв’язку із пандемією «Covid-19», Україну з 16 грудня 2021 року віднесено до переліку країн списку Е, що передбачає заборону на необов’язкові поїздки громадян України, у тому числі з метою туризму.

Виняток становлять:

  • громадяни України – власники посвідки на проживання в Італії,
  • громадяни, хто в’їжджає в Італію з підтверджених мотивів роботи, навчання, лікування або абсолютної необхідності
  • в окремих випадках, за рішенням італійських компетентних органів та за наявності аргументованих підстав, може бути дозволений в’їзд до країни осіб, які мають підтверджені та стабільні особисті стосунки з громадянами Італії.

При в’їзді громадянам України із зазначених вище категорій необхідно:

  •  заповнити до прибуття он-лайн форму санітарного контролю Passenger Locator Form, яка доступна за посиланням https://app.euplf.eu/;
  •  пред’явити довідку (сертифікат) про негативний результат молекулярного тестування (зроблений не більше ніж за 72 години до приїзду) або експрес-тестування на Covid-19 (зроблений не більше ніж за 24 години до приїзду);
  •  активувати процедури нагляду за здоров’ям у медичних установах відповідно до території проживання та пройти 10 днів самоізоляції, по закінченню якої провести повторне тестування для підтвердження негативного результату (молекулярний або експрес-тест).

При цьому заборонено в’їжджати до Італії громадянам, які протягом останніх 14-ти днів проживали або перебували транзитом у ПАР, Лесото, Ботсвані, Зімбабве, Малаві, Мозамбіку, Намібії та Есватіні.

Детальна інформація щодо актуальних правил в’їзду в Італійську Республіку, інформація щодо правил проходження самоізоляції та виключення з них міститься на офіційній вебсторінці Міністерства закордонних справ Італії за посиланням:

https://www.esteri.it/wp-content/uploads/2021/12/Restrizioni-allingresso-in-Italia-15122021.pdf

та https://www.esteri.it/it/ministero/normativaonline/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia/

УВАГА: Окрім зазначених вище правил також залишаються чинними правила необхідності підтвердження мети поїздки, місця перебування, наявності необхідних коштів, дати виїзду з Італії тощо, що перевірятиметься офіцерами прикордонної поліції Італії при в’їзді до країни. Остаточне рішення щодо дозволу на в’їзд/відмови у в’їзді завжди ухвалюється прикордонною поліцією Італії (Polizia di Frontiera).

15 декабря 2021 г.
создание сайта Max Kulikoff