Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

Українські COVID-сертифікати офіційно визнані в ЄС

Українські COVID-сертифікати офіційно визнані в ЄС

Ми стали однією з перших країн у світі, яка інтегрувалася до єдиного цифрового ринку Європейського Союзу в напрямі COVID-сертифікатів. Відсьогодні о 10 годині ми приєдналися до Європейського Союзу технічно. І тепер ми зможемо приймати громадян європейських країн і перевіряти на кордоні дійсність європейских документів», — заявив Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
 
За його словами, після того, як PlayMarket та AppStore оновлять нову версію застосунку «Дія» після приєднання, найближчим часом українці зможуть її встановити та згенерувати COVID-сертифікат і подорожувати до європейських країн. Перевірити дійсність документа можна буде за QR-кодом.   
 
В оновленій версії «Дії» треба натиснути «Послуги» і вибрати «COVID-сертифікат», далі — «Отримати сертифікат». «Дія. Підписом» підписати запит на передачу даних з ЕСОЗ у «Дію». Терміни актуальності COVID-сертифіката відповідно до міжнародних вимог становлять 180 днів із дня генерації (для більшості країн).

Дуже важливо при плануванні подорожі спиратися на інформацію Міністерства закордонних справ та Міністерства охорони здоров'я.

20 августа 2021 г.
создание сайта Max Kulikoff