Логотип туристической компании Игл Тревел
Телефоны:
+38 (044) 496 46 17
+38 (067) 231 79 98
+38 (067) 401 09 83
Мы в соцсетях:
»гл“ревел в FaceBook
заказ тура он-лайн
страны

Виды туров
туры со скидками
самостоятельный подбор туров

подписка на рассылку
Ваш E-mail:

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! COVID-19 ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Всі чартерні рейси компанії до 16.03 включно будуть здійснюватися за розкладом. Туристи (громадяни України) можуть скористатися замовленими послугами або, на свій розсуд, відмовитися від туру.

Тури з датою вильоту з 17.03 по 03.04 можуть бути переброньовані на інший період, на будь-який доступний для бронювання напрямок туроператора за ціною онлайн.

Повернення туристів, які перебувають в турі буде здійснюватися відповідно до умов діючих договорів і розпоряджень державних органів.

Більш розширена інформація на даний момент не може бути надана, оскільки ми очікуємо роз'яснення влади, якщо з'явиться додаткова інформація ми обов'язково про це повідомимо.

Наразі, до отримання відповідних роз’яснень, керуйтеся умовами діючих договорів.

Громадяни інших країн, якщо у них немає постійного або тимчасового дозволу на проживання в Україні, з 14.03 по 03.04 не зможуть скористатися заброньованими турами з вильотом і поверненням в Україну. Тури можуть бути переброньовані на інший період, на будь-який доступний для бронювання напрямок туроператора по ціні онлайн.

У разі прийняття самостійного рішення летіти у зазначений вище період, туристи несуть повну відповідальність за самостійне повернення в країну постійного проживання.

Туроператор не буде забезпечувати таких туристів зворотніми квитками.

Повна ануляція заявок буде здійснюватися відповідно до діючих договорів.

15 марта 2020 г.
создание сайта Max Kulikoff