Влітку відпочивати в Арабських Еміратах удвічі дешевше

Кожна країна-курорт має найбільш комфортну пору року для відпочинку. Якщо їхати на відпочинок не в сезон, можна зекономити від 15 до 90% від вартості путівки.

Про те, куди найвигідніше їхати не в сезон і до чого потрібно бути готовим, розповідає керівник турфірми.

За її словами, у травні-червні, вересні-жовтні найвигідніше відпочивати у Туреччині, Італії, Тунісі. Тоді вартість путівок на цих курортах нижча від липневої-серпневою на 30%.

"Відпочинок дешевший, бо море може бути погано прогріте. А на початку осені навпаки - море прогріте, а повітря прохолодніше. У Шрі-Ланці, Таїланді, Мальдівах та Індонезії влітку - сезон дощів, тому вартість проживання на 20-25% нижча, ніж взимку. Можна поїхати парі щонайменше за 1200 доларів. Але треба бути готовим до 10-15 хвилинних короткочасних дощів за день. Взимку там чудова погода. На Кубі та в інших країнах біля Карибського моря хороша погода цілий рік".

Літній відпочинок в Арабських Еміратах теж дешевший за зимовий майже удвічі. У липні путівку туди у готель високого рівня можна придбати за $1200.

"Проте у літні місяці там добряче припікатиме - буде 40-42 градуси тепла. Якість обслуговування у їхніх 5-зіркових готелях значно вища, ніж в таких же у Туреччині, Єгипті та Тунісі. Персонал там працює непомітно. Ніхто з офіціантів чи садівників не крикне: "Привет! Как дела?", як це буває в Єгипті. Але у Еміратах є й свої вимоги до туристів - жінкам не можна виходити в місто у короткому одязі та мати яскравий макіяж", - порадила керівник турфірми.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/ls-gamanec/_vlitku-vidpochivati-v-arabskih-emiratah-udvichi-deshevshe/508249">Gazeta.ua</a>